Voor de vakman

Als professional herkent u ongetwijfeld het beeld van de consument die steeds beter weet wat hij of zij wilt en daarbij ook steeds hogere eisen stelt. Howden helpt u om uw klanten perfect te bedienen. Met keukens die u zelf kunt samenstellen en keukenonderdelen van hoge kwaliteit uit onze eigen werkplaats in Engeland.

U bent daarbij altijd van harte welkom in onze vestiging in Amsterdam. Hier staan onze keukenontwerpers klaar om samen met u en uw klant mee te denken. Alle ideeën worden vervolgens gratis verwerkt in een professioneel 3D-ontwerp. En wilt u snel aan de slag, dan kunt u alle benodigde keukenonderdelen direct uit voorraad meenemen!

We helpen u graag snel op weg:

Inspiratiebrochures bestellen

KEUKEN-INSTALLATIEHANDLEIDING downloaden

Direct afspraak maken om in te schrijven als klant bij Howden Keukens

10 redenen waarom vakmannen kiezen voor Howden Keukens

  1. Zelf keukens samenstellen: u helpt uw klanten eenvoudig om een keuken samen te stellen die precies aan hun wensen voldoet.
  2. Handige basiskeukens: uit onze ruime keukencollectie kiest uw klant een basismodel om vervolgens verder te configureren.
  3. Volop combinatiemogelijkheden: met verschillende keukenkastjes, werkbladen en andere afwerkmogelijkheden kunt u optimaal combineren.
  4. Handig 3D-ontwerp: onze keukenontwerpers maken voor u en uw klant gratis en vrijblijvend een professioneel 3D-ontwerp van de keuken.
  5. Uit voorraad leverbaar: geen weken wachten maar direct beginnen als u dat wilt, alle keukenonderdelen zijn namelijk uit voorraad leverbaar.
  6. Makkelijk te plaatsen: alle keukenkasten worden al in onze werkplaats gemonteerd zodat u ze makkelijker kunt plaatsen.
  7. Inbouwapparatuur en accessoires: dankzij ons brede assortiment kunt u uw klant een 100% complete keuken bieden.
  8. Compleet met keukenvloeren: daarnaast is het ook mogelijk om met een nieuwe keukenvloer de keuken helemaal af te maken.
  9. Professionele ondersteuning: van het adviseren tot het 3D-ontwerp en eventueel zelfs de logistiek, Howden Keukens ondersteunt u tijdens het hele traject.
  10. 25 Jaar garantie: u levert uw klanten een keuken met 25 jaar volledige garantie op de keukenkasten.